Efter flyttryktena – här är sinnessjuka prislappen på Neymar!

.

Neymar ryktas till Barcelona.
Men en övergång kommer att kosta.
Enligt Le Parisien vill PSG ha sanslösa 3,3 miljarder(!) kronor för brassen.

Neymar är ännu en sommar ryktenas man i fotbollsvärlden.

Vill lämna storklubben

Inte ens två år har gått sedan han blev tidernas dyraste fotbollsspelare då han sensationellt köptes till PSG från Barcelona för en summa över två miljarder kronor.

Neymar har gjort bra ifrån sig i den franska klubben, men han har även missat mängder av matcher på grund av skador, och har inte varit helt okontroversiell vid sidan av planen.

180702 Neymar of Brazil during the FIFA World Cup round of 16 match between Brazil and Mexico on July 2, 2018 in Samara.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Bland annat påstås han vara i en ständigt pågående maktkamp mot såväl tränare och sportchef som ägare, och under våren har mer och mer rapporter pekat på att han vill bort från klubben.

I veckan kom dessutom uppgifter om att PSG är beredda att göra sig av med världsstjärnan, då de ska vara trötta på den bristande professionalismen.

Så mycket kostar han

Ryktena har gjort sig gällande att Neymar föredrar att återvända till Barcelona, och klubben ska vara sugna på att värva tillbaka brassestjärnan.

Men det kommer att kosta – rejält.

Den franska tidningen La Parisien skriver, enligt Fotbollskanalen, att PSG har har satt en prislapp på Neymar på hiskeliga 3,3 miljarder(!) kronor.

Neymar, Brasilien
180702 Neymar of Brazil looks dejected during the FIFA World Cup round of 16 match between Brazil and Mexico on July 2, 2018 in Samara.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92081

Det är alltså en miljard mer än vad PSG betalade när de köpte honom för två år sedan.

Tidningen slår även fast att ingen klubb i världen har råd med den summan, och de har troligtvis inte fel.

Det har tidigare rapporterats om att Barcelona ska vara villiga att betala en miljard kronor, men samtidigt inkludera mittbacken Samuel Umtiti, forwarden Ousmane Dembélé och mittfältaren Ivan Rakitic i affären.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!