Drottningens stora hemlighet avslöjad efter 69 år(!) – här är hennes absoluta favoritlag i Premier League

Drottning Elizabeth II har hållit det hemligt i hela 69 långa år.
Men nu har sanningen avslöjats.
När det kommit fram vilken Premier League-klubb som är hennes favoritlag.

Ända sedan 1952 har drottningen Elizabeth II regerat i Storbritannien. 69 långa år som ansiktet utåt för hela Storbritannien och ytterligare 15 kungadömen i samväldet.

Stor hemlighet

Under alla åren har hon tvingats visa upp en neutral hållning i både politik – och när det kommer till sport. I nästan sju decennier har hon lyckats hålla den stora hemligheten bevarad.

Drottning Elizabeth II, England
120727 OS 2012, Invigning: drottningen av England, Elizabeth II, drottning, Jaques Rougge IOK. © Bildbyrån – 98075 – Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Men nu har sanningen avslöjats om vilket som är drottningens absoluta favoritlag i engelsk fotboll. Det är engelska tidningen Daily Star som rapporterar var drottningens klubbsympatier ligger.

Favoritlag i PL

För det är inte Aston Villa om barnbarnet prins William varit öppen med att han är supporter till. Utan Elizabeth II ska ha avslöjat för en nära medarbetare i Buckingham Palace att hennes hjärta klappar för Londonlaget West Ham.

Drottning Elizabeth II, England
100624 Tennis, Wimbledon, dag 4: Storbritanniens drottning Elizabeth II närvarar under matchen mellan Andy Murray, Storbritannien, och Jarkko Nieminen, Finland. © Bildbyrån – 85702

Drottningen ska ha råkat försäga sig under en diskussion om stora rivallaget Millwall att hon faktiskt hejar på West Ham. Därmed får även Cesc Fabregas fel i sitt uttalande för flera år sedan.

Många har spekulerat i att den engelske drottningen faktiskt har Arsenal som favoritlag. Något som spanjoren spädde på extra efter en rundtur i Buckingham Palace när han träffade självaste Queen Elizabeth II.
– Det verkar som att drottningen följer fotboll och hon sa att hon var ett Arsenal-fan, sa Fabregas på den tiden han själv spelade för ”The Gunners”.

Blev du förvånad av drottningens favoritlag? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Zlatan avslöjar sanningen om fyllan – när lagkamraten lurade i honom vodka(!): ”Jag blev full som ett ägg…”

Få våra nyhetsbrev!