Det Senegalfansen gör här – hyllas nu av hela fotbollsvärlden: "Klass!"

Det Senegalfansen gör här – hyllas nu av hela fotbollsvärlden: ”Klass!”

Senegal charmade alla efter 2-1 i första VM-matchen mot Polen.
Men efter matchen är det inte bara spelarna som hyllas.
Utan även fansen efter deras respektfulla agerande – när de städade läktaren efter slutsignalen.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Senegal visade hela världen att de är i Ryssland för att verkligen skrälla under VM. Med en mycket imponerande 2-1-seger mot Polen i första matchen har ”Lejonen från Terranga” fått en drömstart på VM 2018.

Men det är inte bara spelarna som hyllas om hjältar efter matchen. Även fansen har nu hyllats av hela fotbollsvärlden för sitt agerande på läktaren.

”Klass, respekt”

Nu sprids filmer på hur Senegals supportrar städar upp läktaren efter slutsignalen och samlar ihop allt skräp som de stökat ned. En oerhört respektfull gest och ett riktigt föredöme i VM-festen.

Med ord som ”klass”, ”respekt” och ”imponerande” hyllas Senegals supportrar överallt på sociala medier. Och de förtjänar verkligen allt beröm, vilka hjältar!

Se filmen som alla hyllar:

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att hylla Senegals underbara fans!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Nu kan VM-nationen straffas av Fifa – efter otäcka bilderna: ”Vi blev chockade!”