Den gången Zlatan Ibrahimovic lackade ur fullständigt på Ica-Stig(!) – och tvingade landslaget till förändring

Zlatan Ibrahimovic har gjort sig känd för sina minnesvärda reklamfilmer.
Men det finns även bortglömda mästerverk.
Som den gången Ibra lackade ur fullständigt – på Ica-stig(!).

Zlatan Ibrahimovic är svensk fotbolls största spelare genom tiderna, och en av de mest pålitliga och målfarliga anfallarna i hela världen de senaste 20 åren. Superstjärnan har vunnit ofantligt många titlar i Europas största fotbollsnationer, och har representerat några av världens absolut största klubbar.

Makalösa karriären

Ibrahimovic har dessutom alltid varit en riktig profil både på och vid sidan av planen, och han har aldrig varit rädd för att sticka ut och säga vad han verkligen tycker och tänker. Det har gjort honom till en av de mest omtalade – och i många fall omtyckta – spelarna på planeten. Och kändisskapet har inte direkt blivit mindre av hans agerande vid sidan av fotbollen.

Foto: Youtube

Ibrahimovic har skrivit böcker, han är nu aktuell med en film – och han har under karriären gjort sig känd för att medverka i flera minnesvärda, stora reklamfilmer. Ibrahimovic hade ett långt samarbete med Volvo som mynnade ut i flera klassiska filmer, och vem kan glömma när han inför VM 2018 teamade ihop med Visa för flera reklamfilmer där han framför allt skojade om sin eventuella comeback i landslaget.

Zlatans känga

Men det finns även lite bortglömda mästerverk i Zlatan Ibrahimovics reklamkatalog. Som den gången fotbollslandslaget, inför EM 2016, var sponsrade av Ica, och fick vara med i den klassiska reklamserien. I just denna reklam så får man först se hur flera Ica-anställda ser på fotboll och kommer med flera mindre smickrande kommentarer och hån mot såväl spelet som spelarna.

Foto: Youtube

Mitt under en sekvens då Kim Källström, Andreas Granqvist och Jimmy Durmaz kastar skit över Ica-reklamen så kommer Zlatan in och kör exakt samma replik som Ica-Stig tidigare gjort – och det är inte särskilt mycket glädje i tonen. Ibrahimovic uppmanar direkt sina lagkompisar att byta kanal, för att bli av med ”Ica-skitet”. Och visst är det väl bara att hålla med om att det är fullständigt briljant?

LÄS MER: Cristiano Ronaldos plötsliga tokilska – rasar efter de nya ryktena om honom: ”Jag kan inte tillåta det här!”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!