Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

När Zlatan tystade ”skitlandet” med hattrick – och firade med att tjafsa med domaren

Efter ett kontroversiellt bråk med domaren då Zlatan kallat Frankrike för ”skitland”, var det ett prekärt läge för svensken när Lorient stod på andra sidan, för exakt två år sedan. Då gjorde anfallaren det han är bäst på. Bjöd på stor målshow.

För exakt två år sedan ställdes Zlatan Ibrahimovic och hans PSG mot Lorient i ligan. Läget i laget var minst sagt turbulent. PSG hade veckan innan förlorat mot Bordeaux med 2-3 och efter matchen hade Zlatan börjat munhuggas med domaren.
– De förtjänar inte ens PSG i det här skitlandet, sa en frustrerad svensk via tv-bilderna som sändes ut i efterhand. Ett utspel som väckte stor frustration i hela Frankrike.

Men vad gör man inte om det har varit som tyngst? Jo, man gör som Zlatan och bjuder upp till stor show. Här kan du se hur svensken tystar alla kritiker och visar varför han alltid får sista ordet:


PSG vs FC Lorient 3-1 All Goals and Full… by footballhighlights1

Matchen slutade 3-1 till PSG och Zlatan gjorde alltså samtliga mål för sitt lag. Efter matchen ville självklart anfallaren behålla bollen, som är en tradition om man gör ett hattrick – något som den franske domaren Tony Chapron vägrade acceptera. Detta ledde till att en liten dispyt uppstod i spelartunneln. Efter några timmars tystnad publicerade ”Ibra” den här bilden på Instagram som ett bevis på vem som gått segrande ur bråket.

For those of you who are wondering where the ball is…

Ett foto publicerat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)