Dejan Kulusevskis underbart ärliga ord om brutala missen – som bara älskas av alla Tottenham-fansen

Dejan Kulusevski skulle ge lagkamraten skytteligavinsten.
Då misslyckades han kapitalt.
Nu älskas hans brutalt ärliga ord av fansen.

Dejan Kulusevski har under några år ansetts vara en av världens mest spännande och lovande spelare. Men efter att ha värvats till Juventus hade han svårt att få ut maximalt av sin kapacitet, och han fick ofta spela i en mer defensiv position än han önskade.

Stod för jättemiss

Det blev en oväntad flytt till Premier League och Tottenham under våren – och snacka om att det lossnade. Totalt blev det 18 matcher för topplaget – där han svarade för fem mål och hela 13 poäng. Han var således en stor orsak till att klubben nådde Champions League-plats, och han har hyllats som en nyckelspelare redan.

Foto: Twitter

Kulusevski verkar stormtrivas, och fansen har redan gjort en hyllad ramsa till svensken. Och nu får fansen ytterligare anledning att tokhylla honom. I podcasten ”Då är vi igång”, med Anis don Demina, berättar Kulusevski om en brutal miss han gjorde i den sista omgången – och hans ärliga ord älskas verkligen av fansen.

Hyllas för orden

Kulusevski berättar:

– Det hände fett mycket grejer. En kille kapar mig när jag kommer fri, och jag tänker att om jag lägger mig ner så kommer han få rött kort. Men jag tänkte bara: ”Nej nej, jag måste göra mål”. Jag löper, dribblar förbi målvakten, och jag har öppet mål. Och jag gillar inte att ha öppet mål. Det är för mycket tankar. Man kan bara förlora på det, säger han.

Han fortsätter:

– Jag ser att jag har öppet mål, och jag tar en till touch. Då ser jag Son, min lagkamrat. Heung min Son, han ville ha bollen. Han behövde ett mål för att vinna skytteligan, och vi hade snackat om att ge honom bollen.

Foto: Twitter

Dejan Kulusevski bestämde sig för att strunta i målet, men allt blev pannkaka.

– Jag passar, men när jag passar, då fastnar jag med foten i marken. Så bollen rullar och det blev ett mellanting, så backen kunde rensa på mållinjen. Jag tänkte bara: ”Bror, Dejan, vad fan håller du på med? Du är en riktig idiot!”. Jag skämdes så mycket. Sen två minuter senare gjorde jag mål.

Kulusevskis ord om hur han försökte hjälpa Son har dock fått fansen att smälta, och han hyllas enormt för orden, som spridits som en löpeld i ett klipp på sociala medier, med engelsk översättning.

”Jag älskar honom”, skriver en supporter.

”Det här är otroligt. Det är ovanligt att se fotbollsspelare så här. Jag älskar det”, skriver en annan.

”Jag började nästan gråta av skratt”, skriver en tredje.

”Jag har aldrig sett en så genuin spelare. Snacka om uppiggande. Vilken toppenkille”, skriver en fjärde.

LÄS MER: Jätteskrällen: Cristiano Ronaldo ryktas nu till den mest oväntade storklubben – har bett om att lämna United