Daniel Nannskogs oväntade ord om SVT-kollegan André Pops – erkänner nu det tv-tittarna inte får se: ”Han är alltid…”

Fotbolls-EM 2024 rullar vidare hos SVT.
Men nu erkänner Daniel Nannskog det oväntade om SVT-kollegan André Pops.
– Det är svårt att komma upp i hans nivå, säger Nannskog till Expressen.

Under flera veckor har fotbollsälskare runt om i Europa fått följa dramatiken på årets fotbolls-EM. Hemma i Sverige har SVT och TV4 återigen delat på sändningarna och visat hälften av matcherna var.

Nannskog i EM

Hos SVT är det återigen Daniel Nannskog som är i tv-rutan för att ge sina bästa analyser av landslagen. Det här är 50-åringens nionde mästerskap hos SVT och han tröttnat aldrig.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Daniel Nannskog, SVT
240615 Expertkommentator Daniel Nannskog under en fotografering på SVT i samband med sändning av fotbolls-EM den 15 juni 2024 i Stockholm. Foto: Josefine Stenersen / BILDBYRÅN / COP 323 / ST0038

Nu öppnar han upp om hur det är att jobba på EM-studion tillsammans med kollegorna Jonas Eriksson, Therese Strömberg och André Pops.
– Med det gänget vi har, Jonas, Therese och Pops plus gäster, så kliver jag alltid in i studion med ett leende på läpparna. Vi har verkligen roligt tillsammans och jag hoppas att man ser det i rutan, säger Nannskog i en intervju med Expressen.
– Vi tycker om att hänga med varandra och det blir mycket garv. Men vi kan så klart slå om till allvaret när vi behöver det. Det är ett jäkligt skönt gäng att hänga med helt enkelt.

Orden om Pops

Vid sidan av de långa tv-sändningarna försöker Daniel Nannskog få till så mycket träning som möjligt på fritiden. Men under fotbolls-EM har det varit oerhört svårt att hålla uppe träningsrutinerna.
– Nej, nej… jag har slarvat. Jag måste vara ärlig och säga det. Det har varit så mycket nu, jäkligt intensivt med en massa pluggande när det inte är sändningsdagar. Men när det blir matchfria dagar har jag faktiskt lyckats klämma in en padel. Den är inte helt död i alla fall, berättar han i intervjun.

Artikeln fortsätter efter bilden.

André Pops, SVT
240615 André Pops under en fotografering på SVT i samband med sändning av fotbolls-EM den 15 juni 2024 i Stockholm. Foto: Josefine Stenersen / BILDBYRÅN / COP 323 / ST0038

Men SVT-experten, som är i väldigt bra form för sin ålder, avslöjar att han inte alls rår på kollegan Pops. Nannskog säger nu det som svenska tv-tittarna inte alls vet om. 
– Haha, ja. Kampen med ”Popsen” om superkroppen… Där har jag tappat mark. Men han är alltid nummer ett. Det är svårt att komma upp i hans nivå, erkänner han för kvällstidningen.
– Nej, nej, jag får kämpa på. 

Vad tycker du om SVT:s EM-sändningar? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Cristiano Ronaldos stora erkännande efter uppmärksammade tårarna på fotbolls-EM: ”Det är utan tvivel mitt…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev