Brutala sågningen av Ola Toivonen – bara några dagar före fotbolls-VM

Om bara några dagar går Ola Toivonen in i fotbolls-VM.
Då kommer en välriktad och brutal sågningen av svensken.
Från förra tränaren i klubblaget Toulouse.

Det har varit en tuff säsong för Ola Toivonen i franska klubblaget Toulouse. Framgångarna i landslaget senaste tiden har inte alls kunnat matcha insatserna på klubblagsnivå.

Rejäl sågning av Toivonen

Senaste säsongen blev det bara åtta matcher från start i Toulouse. Samtidigt som Toivonen varit given i svenska landslagets anfall tillsammans med radarpartnern Marcus Berg.

Och nu bara några dagar innan fotbolls-VM och sommarens stora sportfest drar igång får Toivonen smaka på en REJÄL sågning av sin förre tränare. Pascal Dupraz inledde säsongen hos Toulouse men fick sparken i vintras – och nu går han hårt åt den svenske anfallaren.
– Toivonen är den mest arroganta spelaren jag träffat. Han har en självbild som är proportionerligt omvänd mot vad han presterar, säger Dupraz i en intervju med franska tidningen L’Equipe.

”Han hälsar inte ens…”

Dupraz fortsätter i intervjun att såga Toivonens nonchalanta attityd.
– Vid ett tillfälle så sa jag till honom inför alla att ”om du kommer med till VM är det tack vare dina insatser, dina lagkamrater – men inte minst mig”. För tre år sedan spelade han inte ens fotboll. Men jag stod upp för honom mot ledningen trots alla svårigheter. När han får spela säger han ”god dag”, men när han inte spelar så hälsar han inte ens…, säger förre Toulouse-tränaren.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Stora dilemmat i Sverige – kan flygas hem mitt i fotbolls-VM: ”Aldrig upplevt liknande tidigare…”