Beviset på Zlatans superdebut i USA – får utmärkelse efter bara 20(!) minuters spel

Zlatan Ibrahimovic tystade alla med sin superdebut i MLS.
Och har hyllats av alla – nu kommer nästa erkännande.
36-åringen har blivit uttagen i veckans lag efter bara 20 minuters spel.

Det blev rena rama drömstarten i Los Angeles Galaxy för Zlatan Ibrahimovic. Efter att ha börjat på bänken byttes svensken in i 70:e minuten vid underläge 1-3 i derbyt mot Los Angeles FC.

Sedan hände allt. Det tog två minuter för reduceringen till 2-3. Och det tog sju minuter för kvitteringen till 3-3.

Satte världen i gungning

Den kvitteringen var inte att leka med heller. Zlatan drog till från hela 40 meters avstånd och prickade in ett otroligt drömmål. Sedan gjorde svensken debuten ännu bättre genom att avgöra derbyt med 4-3-målet, den här gången med huvudet.

Zlatans två mål i debuten satte hela fotbollsvärlden i gungning och svensken har hyllats av alla sedan den magiska första matchen i MLS. Efter alla hyllningar kommer nu även ett färskt erkännande.

Ibra får den stora äran

”Ibra” får den stora äran att ta plats i veckans MLS-lag. Zlatan plockar rollen längst fram i anfallet i ett utmärkelselag med bland annat Bastian Schweinsteiger och Jozy Altidore.

Nästa match för LA Galaxy är 9 mars mot Sporting Kansas City. Då får vi se om Zlatan kliver in i startelvan för första gången.