Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Barcelonas helgalna plan – för att få Lionel Messi att stanna i klubben

Lionel Messi ryktas vara på väg bort från Barcelona. Men nu går klubbens VD ut och berättar om deras nya, minst sagt mäktiga, planer för den argentinske stjärnan.

Ända sedan 2003 har Lionel Messi tillhört Barcelona. Sedan dess har världsstjärnan slagit rekord på rekord och tagit klubben till mängder av stora titlar. I somras ska Messi ha skrivit på ett nytt kontrakt med Barcelona, uppgifter som sedan dess har skapat frågetecken då klubben inte officiellt bekräftat det.

Manchester City har tidigare ryktats vara sugna på att värva argentinaren, vars officiella kontrakt går ut nästa sommar, för närmare fyra miljarder kronor. Men nu verkar Barcelona agera, med ett förslag som är minst sagt stort.

”Vill att han stannar i klubben”

Barcelonas VD Oscar Grau verkar nu kunna lugna de fans som oroas av att Messi eventuellt kommer försvinna från klubben.
– Klubben kommer erbjuda honom ett livstidskontrakt. Vi vill att han stannar för han är en ikon. När han avslutat sin aktiva karriär vill vi att han ska stanna i klubben, säger Grau på Barcelonas stormöte enligt ESPN.

Lionel Messi har gjort 522 mål på 596 matcher för Barcelona, vilket gör honom till klubbens främste målskytt genom tiderna. Dessutom har han hjälp klubben till 30 titlar.

 

Läs mer om...