Bajenanfallarens helsköna Dif-hån efter omtalade filmningen i Stockholmsderbyt

Det är filmningen som alla fotbollsfans i Stockholm pratar om efter 08-derbyt.
Nu bjuder Pa Dibba på skönaste hånet mot Jonas Olsson efter händelsen.

Stockholmsderbyt mellan Hammarby och Djurgården slutade 1-1 i går kväll. Men det var ett mycket omdiskuterat domslut som blev avgörande.

För Hammarby gjorde 2-1 men målet blev bortdömt. Till Hammarbys stora besvikelse och frustration och ser man reprisbilderna förstår man verkligen varför.

”Det är pinsamt”

För domaren Bojan Pandzic blåste av precis innan bollen gick över mållinjen, på grund av att Dif-backen Jonas Olsson gick i gräset efter en duell med Pa Dibba. Eller vad var det som egentligen hände?
– Det är pinsamt. Jonas Olsson filmar och domaren faller för hans trick. Det är ingen frispark överhuvudtaget. Den finns inte! Bojan Pandzic kan inte hitta på någon ursäkt för att inte godkänna vårt mål. Målet är solklart, slog Hammarbys tränare Jakob Michelsen fast efter matchen till SportExpressen.

”Bollywood”

Även experterna i C More var helt överens efter 08-derbyt att det är en tydlig filmning och att 2-1-målet borde godkänts, vilket hade gett Hammarby alla tre poängen i rivalmötet.

Efter matchen passar Dibba på att bjuda på ett riktigt härligt hån – riktat rakt mot ”offret” Olsson på Instagram
”Bollywood”, skriver han som enda kommentar till en bild av situationen när Olsson är nere på knäna.

Och fansen fullkomligen älskar det. Även Olsson kan se det roliga i hånet och har även gillat Dibbas inlägg på Instagram.

LÄS MER: Hyllningsfilmen som visar varför Ronnie Hellström är störst någonsin