Bajen driver med rivalerna – och blir klockrent hånade tillbaka

Att Stockholmslagen pikar varandra är ingenting nytt. Det visade Hammarby prov på när de igår släppte sin årliga säsongskortsvideo där de driver med sina största rivaler. Men vad de inte väntade sig var att de skulle bli rejält hånade tillbaka.

Rivaliteten mellan AIK, Djurgården och Hammarby går långt tillbaka. Likt i många andra exempel runt om i Sverige brukar det ofta leda till rejäla pikar mot de andra klubbarna – vilket var precis vad Hammarby tänkte på när de igår publicerade en ny reklamfilm.

När klubben släppte filmen, där man uppmanar fansen att köpa säsongsbiljetter, pikar de både Djurgården och AIK med att respektive lags souvenirer, så som halsdukar och flaggor, ofta lämnas kvar på bussar och tåg. Samtidigt som detta inte händer i Hammarbyled, därav sloganen ”Man glömmer inte det viktigaste i livet”.

Se reklamfilmen här:

Men det tog inte lång tid innan Hammarbys pik letade sig fram till supportrar i de rivaliserande klubbarna. I dag publicerades en video där en Djurgårdssupporter fullkomligt bytt ut rösterna och hånar Hammarby för de få titlar de tagit under föreningens livstid.

Oavsett lagtillhörighet går det inte att inte dra på smilbanden av att se det här. Hur klockrent som helst.

LÄS MER: Då Ravelli snuvade världens bästa målgörare med ruggig reflexräddning


 

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.