Avslöjat: Därför åker Liverpool på sin allra första förlust för säsongen i helgen

Liverpool har radat upp sex raka segrar och leder Premier League.
Men på lördag kväll kommer den första förlusten för de rödklädda.
Det visar statistiken tydligt inför gigantmötet med rivalen Chelsea.

ANNONS: Tror du Liverpool vinner mot Chelsea? Då kan du dra hem storkovan – genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

Jürgen Klopps lagbygge är helt ostoppbart just nu. Liverpool har radat upp imponerande sex raka segrar I Premier League och fullkomligen stormat fram under säsongsinledningen.

Allra bäst har man varit på hemmaplan där Liverpool inte ens släppt in ett enda mål än och har 8-0 på tre hemmamatcher hittills. På bortaplan har det blivit tajtare segrar men tillsammans har de ändå en total målskillnad på 14-2. En otroligt fin inledning på titeljakten, helt enkelt.

Liverpools första förlust

Men på lördag kväll kan segersviten ta stopp. Och säsongens allra första förlust kan komma.

När Liverpool reser till London och Stamford Bridge kan det bli en riktigt tuff match mot Chelsea. Det visar i alla fall statistiken.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Liverpoolfansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

För även Chelsea har varit riktigt bra på hemmaplan i år och tagit tre raka segrar. Men det som talar mest för Chelsea är att man har en jätteklar fördel mot Liverpool sett till senaste årens matcher mellan lagen.

Eden Hazard i storform

Liverpools senaste vinst mot Chelsea kom så långt tillbaka som 2016 och går vi tillbaka till 2013 så har Liverpool bara två matcher mot Chelsea. Samtidigt som Chelsea vunnit hela sex match och så har sex matcher blivit oavgjorda.

Vilket ger en resultatrad för Liverpool på svaga 2-6-6 mot Chelsea. Och lägg därtill att storstjärnan Eden Hazard är i absolut storform just nu och var bäst på planen när lagen möttes i veckans ligacupmatch. Så det kommer bli svettigt för Liverpool!

Lagens inbördes möten:

2018
Liverpool – Chelsea 1-2 (Ligacupen)
Chelsea – Liverpool 1-0 (PL)

2017
Liverpool – Chelsea 1-1 (PL)
Liverpool – Chelsea 1-1 (PL)

2016
Chelsea – Liverpool 1-2 (PL)
Liverpool – Chelsea 1-1 (PL)

2015
Chelsea – Liverpool 1-3 (PL)
Chelsea – Liverpool 1-1 (PL)
Chelsea – Liverpool 1-0 (Ligacupen)

2014
Liverpool – Chelsea 1-1 (Ligacupen)
Liverpool – Chelsea 1-2 (PL)
Liverpool – Chelsea 0-2 (PL)

2013
Chelsea – Liverpool 2-1 (PL)
Liverpool – Chelsea 2-2 (PL)

ANNONS: Tror du Liverpool vinner mot Chelsea? Då kan du dra hem storkovan – genom att DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!