Avslöjar nu det oväntade erbjudandet för Zlatan – kan göra chockartat steg inom fotbollen

Avslöjar nu det oväntade erbjudandet för Zlatan – kan göra chockartat steg inom fotbollen

Zlatan Ibrahimovics spelarkarriär går mot sitt slut.
Men vad som väntar är oklart.
Nu kommer minst sagt spännande uppgifter om ett oväntat erbjudande för svensken.

Det har inte varit ett lätt år för Zlatan Ibrahimovic. Förra våren tvingades han till operation i knät, och det dröjde många månader innan han kunde kliva tillbaka ut på planen igen. Men det gjorde han, och i en match mot Udinese skrev han historia då han gjorde mål direkt.

Kan vara sista matchen

41-åringen har dock därefter haft nya skadeproblem, och den senaste tiden är det muskelproblem i vaden som hållit honom borta från planen. Det fanns förhoppningar om att ”Ibra” skulle hinna tillbaka till den sista omgången i Serie A, men så ser det inte ut att bli. Och därför kan han mycket väl ha gjort sin sista fotbollsmatch någonsin.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
230210 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A football match between Milan and Torino on February 10, 2023 in Milan. Foto: Image Photo / COP 290 / MIL1002

Allt tyder på att Ibrahimovic åtminstone kommer lämna Milan under sommaren. Det har gått rykten om att Ibrahimovic kommer fortsätta karriären på annat håll – bland annat så har italienska Monza nämnts som en möjlig klubbadress. Men det finns även andra uppgifter, som pekar på att han kan komma att ta spännande steg inom fotbollen, om än inte som spelare.

LÄS MER: Jonas Erikssons tokilska mot vännen(!) efter José Mourinhos psykbryt: ”Han pissar på dem”

Spännande erbjudandet

Enligt Milan-sajten SempreMilan ska Ibrahimovic ha fått ett personligt erbjudande från Enzo Raiola, kusin till den bortgångne demonagenten Mino Raiola, att ansluta till det ökända stallet – och således ta steget över för att inleda livet som agent. Zlatan har mycket kontakter och är en erkänt bra förhandlare, två egenskaper som passar väl in i den så omstridda agentbranchen.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220522 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after the Serie A game between Sassuolo and Milan on May 22, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN / kod XZ

Zlatan Ibrahimovic ska även, enligt samma sajt, kunna tänka sig kliva in i en roll inom Milan, då som ledare eller i någon sportslig ledning. Ibrahimovic har tidigare varit öppen för att bli tränare efter spelarkarriären, men det har även viskats om att vissa vill se honom som en framtida sportchef. Klart är i alla fall att det blir en känslosam helg, då Ibrahimovic vinkar av Milan-fansen för sista gången som spelare.

LÄS MER: Zlatan säger det mest förbjudna rakt framför Cristiano Ronaldo och får sedan äta upp varenda ord