Är det här ett av tidernas absolut snabbaste självmål?

Att hålla bollen inom laget brukar vara ett säkert sätt att inte släppa in mål i början av en match. Det var något som skulle motbevisas i Estland – där publiken fick bevittna ett av de snabbaste självmål.

När en tittar på Barcelona spela fotboll förstår man att motståndarlaget har svårt att göra mål. På sättet de passar bollen är det näst intill omöjligt att ta den – vilket ofta leder till att laget inte släpper in många mål heller. Men för den som vill ha en instruktionsvideo i hur man inte ska agera kan kolla på det här.

Det rör sig om det estländska laget Paide Linnameeskond som i onsdags spelade åttondelsfinal i estländska cupen mot ligarivalerna Levadia Tallinn. Utan vidare ansträngningar spelar laget runt bollen från avspark – men det tar bara 14 sekunder innan det som inte får hända sker.

Enligt Reuters har spelaren Pat Kruse gjort fotbollens snabbaste självmål genom tiderna, bara åtta sekunder efter avspark i en match 1977. Men Paides självmål i klippet nedan kan säkerligen räknas till skaran av de snabbaste någonsin.

LÄS MER: Här lyckas målvakten med bedriften att göra det snöpligaste självmålet

Se det bisarra självmålet här:

https://youtu.be/G4k5admM_DQ