Alexander Isaks jättesuccé – i startdebuten för Dortmund

Alexander Isak gjorde i kväll startdebut för Dortmund. Då blev det supersuccé med både mål och assist.

Alexander Isak har fått knapert med speltid i Borussia Dortmund sedan han anslöt till klubben i januari. Trots det har 18-åringen fått tränaren Peter Boszs förtroende och i förra veckan blev det speltid i Champions League.

I kväll spelade Dortmund borta mot division 3-laget Magdeburg i Tyska Cupen och Alexander Isak fick debutera från start i tävlingssammanhang. Det slutade med dundersuccé.

Mål och assist

Efter dryga 40 minuter kunde den svenske supertalangen först vackert nicka fram Gonzalo Castro till 1-0. Men svensken var inte nöjd där.

I början av den andra halvleken serverades Alexander Isak en boll som han mötte i djupled och distinkt tryckte in i mål mellan benen på målvakten. Målet innebar Isaks första tävlingsmål för den tyska storklubben och med kvarten kvar fick han kliva av.