Affären som kan röra om rejält i Premier League – rivalen vill ha Diego Costa

Var ska Diego Costa spela i höst?
Nu kommer nya uppgifter som kan kasta om allt.
Då ligakonkurrenten Everton öppnar för att värva målkungen, enligt Sky Sports.

Det har verkligen skurit sig mellan Chelseas tränare Antonio Conte och lagets stora målgörare Diego Costa. Spanjoren känner sig orättvis behandlad och vill lämna klubben.

Helst av allt vill Costa tvinga fram en försäljning till sin gamla klubb Atletico Madrid. Enda problemet är att Atletico Madrid har transferförbud och inte får värva spelare förrän i januari. Så frågan är vad spanjoren ska göra i höst?

Nu kommer en vändning i den här transfersoppan som verkligen kan röra om i Premier League. Helt plötsligt ger sig Everton in i det hela och öppnar för att värva in Diego Costa på lån i höst, rapporter Sky Sports. Everton har värvat en hel del i sommar och vill verkligen ta upp kampen Englands storklubbar den här säsongen.

På en presskonferens fick tränaren Ronald Koeman frågan om kommande värvningar och holländaren blandade då själv in den missnöjde Chelsea-anfallaren.
– Syftar du på Diego Costa? Vi vill självklart säkra spelare för framtiden, men om vi kan få de bästa spelarna på lån, så varför inte? Det spelar ingen roll om det handlar om sex månader, en säsong eller två år, sa Koeman enligt Sky Sports.

LÄS MER: Tottenham slår klubbrekord – med sommarens allra första värvning

Och så här verkar Antonio Conte tycka om det hela:

https://youtu.be/Bq56RAH-0Eo