8-åriga pojkarnas geniala frisparksvariant – oväntade fräckisen lurar motståndarlaget fullständigt

Det är inte lätt med frisparksvarianter.
Men de här åttaåringarna har verkligen lärt sig tidigt.
De bjuder på en riktigt hemmagjord fräckis som lurar hela motståndarlaget.

På senare år har det dykt upp fler och fler påhittiga frisparksvarianter inom fotbollen. Där kreativiteten varit på absolut högsta nivå i bland.

Barnens fräckis

De som verkligen får till det lyckas också överlista motståndarlaget helt och hållet. Men vi har även fått se en hel del dråpliga varianter där ambitionen varit hög men resultatet slutat med en boll upp på läktaren eller i en medspelares ansikte.

Barn, frispark
Genial frisparksvariant. FOTO: Youtube.

Här har vi fem åttaåriga barn från Rumänien som verkligen lärt sig tid hur man ska lyckas med en perfekt frisparksvariant. Allt börjar med att de radar upp sig för att slå en frispark inomhus – som visar sig vara en riktig fräckis.

Total förvirring

Några sekunder senare börjar två av dem bråka om vem som ska slå frisparken. Det uppstår total förvirring på planen men kort senare sitter bollen klockrent i krysset och motståndarna fattar ingenting.

Barn, frispark
Genial frisparksvariant. FOTO: Youtube.

Som extra grädde på moset visar åttaåringarna även upp en hemmagjord målgest för att fira konststycket. Och det märks verkligen tydligt att de älskar att spela fotboll.

Se frisparken:

LÄS MER: Två spelare står på knä i muren – sekunder senare har laget levererat tidernas sämsta frisparksvariant

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!