Sköna isländska svaret efter storstjärnans ilska: ”Han är en…”.

exp
Island fick en mycket fin start på EM när man skrällde mot Portugal och även charmade en hel del svenska tv-tittare med sin uppoffrande spelstil. Men favoriterna Portugal var långt ifrån nöjda med bara 1-1 och speciellt lagets stora stjärna Cristiano Ronaldo var riktigt grinig efter slutsignalen.
– De gjorde ett mål på två chanser. De bara försvarade, försvarade och försvarade. Det är därför de inte kommer att bli större. Och när matchen var över firade de som att de vunnit EM. Det var helt otroligt, sa en bitter Ronaldo till de samlade reportrarna.

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

De hade inte vunnit EM men väl tagit sin första poäng någonsin i ett stort mästerskap och det måste man ju få fira. Kari Arnason, isländaren som gjorde Ronaldo mållös, uppskattar inte Ronaldos kritik och skickar tillbaka en härlig känga till storstjärnan.
– Han är bara en dålig förlorare. Han ville inte förlora matchen. Men vad förväntade han sig, att vi skulle spela som Barcelona mot dem? Han fjollar bara runt och filmar. Självklart var vi underdogs, vi spelade som underdogs och vi hade otur som inte vann matchen, säger Arnason enligt Goal.com.

Isländska hjälten får även medhåll av sin svenske förbundskapten Lars Lagerbäck.
– Det är väldigt lätt när ett lag har större förväntningar än vad de uppnår, då börjar de alltid snacka om motståndarna och jag tycker det är oprofessionellt. De får se till att spela bättre, svarar Lagerbäck som hyllats i hela Sverige sedan i går kväll.

LÄS MER: Lagerbäcks passning till portugiserna: ”Sök till Hollywood”.

Se höjdpunkterna i Islands skräll här:
https://youtu.be/ZZtLpHaOuAk

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du vill följa fotbolls-EM på bästa sätt.