Nya vändningen: Storklubben ger upp Paul Pogba.

Paul Pogbas framtid i Juventus har ifrågasatts friskt under EM. Storklubbarna har radat upp sig för att värva den franske fixstjärnan från den italienska klubben och nu verkar allt få en lösning. Manchester United och Real Madrid har varit de klubbar som det spekulerats mest kring men nu har den spanska storklubben valt att flytta bort sitt fokus från 23-åringen, enligt goal.com.

Real Madrid har gått ut och sagt att den prislapp, samt den lön som stjärnan förväntas tjäna, blir för hög för att vara värd en övergång. Samtidigt har Juventus gjort det tydligt att de endast kommer att släppa sin mittfältare för ett bud som matchar världens högsta bud – annars förblir Pogba en Juventusspelare.

Det som talar för att Pogba dock kommer lämna Serie A till nästa säsong är det faktum att Manchester United är villiga att betala den hisnande övergångssumman på närmare 1,2 miljarder kronor. Och med Real Madrid borta ur leken har Premier League-klubben nu ett gyllene läge att köpa in en av de mest eftertraktade spelarna i hela världen.

Samme spelare som lämnade klubben 2012 på fri transfer…

LÄS MER: Här är de elva bästa spelarna som Zlatan någonsin spelat med.

 

Älskar du fotboll? Gilla Sportbibeln.