NHL-svenskens sköna festkväll i EM – bjöd alla i baren.

exp
Svenska och irländska fans förbrödrade verkligen inför, under och efter EM-premiären i måndags. Överallt sprids supporterfilmer där blågul- och grönklädda supportrar festar ihop (Se filmerna här!). Nu har även en väldigt annorlunda historia kommit till ytan. En som handlar om en svensk NHL-spelare på plats i Frankrike.

Carolina Hurricanes Joakim Nordström har åkt för att titta på fotboll i EM 2016. Under söndagskvällen passerade Nordström tillsammans med sina två bröder en fullsatt pub i Paris vid namn Quigley’s Point Bar. Bröderna Nordström beslutade sig för att kliva in och kunde sedan upptäcka att baren var en samlingsplats för irländska supportrar.

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt på valfri EM-match.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Irländske supportern William Keane förklarar sedan de magiska scenerna som utspelade sig inne på puben för irländska sajten joe.ie.
– Den äldsta av dem, Joakim, nämnde att han är hockeyspelare men jag tänkte inte så mycket på det då. Efter några sånger och några öl förklarade bartendern för oss att det fanns en drink var till alla, betald av Joakim, berättar Keane.
– Som ni kan tänka er möttes det med stort jubel och alla skulle fram och tacka honom för hans generositet. Jag tror nog den rundan kostade honom runt 500 euro så det var verkligen generöst av honom. När jag frågade honom varför han gjorde det sa han bara att det var för att vi var så välkomnande och att han och hans bröder hade haft en bra tid med oss. Han ville bara visa uppskattning.

William Keane och Joakim Nordström kom överens om att följa varandra på Twitter och först dagen efter festkvällen insåg den irländske supportern att han hade blivit bjuden av en Stanley Cup-mästare.

ANNONS: Du kan inte förlora ditt första spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du vill följa fotbolls-EM på bästa sätt.