Här blir EM-stjärnan Paul Pogba utvisad – för en straffint.

exp

Frankrikes Paul Pogba är en av Europas allra hetaste spelare just nu. Inte bara för att han förväntas leda sitt land riktigt långt i EM, utan också för att dagligen ryktas vara på väg bort från Juventus till en annan megaklubb. Real Madrid, Manchester City och Manchester United ska, om man ska ta tro alla rykten, bjuda över varandra i jakten på mittfältarens signatur.

ANNONS: Du kan lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Pogba har ett förflutet i just Manchester United och som 18-åring spelade han mot Liverpool i FA Youth Cup. Det var i den matchen han lyckades med konststycket att bli utvisad – på grund av en straffint.
Kolla här:

 
Pogba hade alltså redan ett gult kort sedan tidigare och blev varnad för den otillåtna finten. Man kan se hur Liverpool-spelarna börjar fira (!) utvisningen, men straffen slogs om av Larnell Cole och målet innebar 3-2 till United. Ett mål som stod sig matchen ut.

ANNONS: Du kan inte förlora när du lägger ditt första spel på EM i fotboll.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.