Zlatans nya flört: ”Följ de orden så får ni min framtid”.

På tisdagen höll Zlatan Ibrahimovic sitt, sedan länge, planerade liveevent på Facebook där nya klädmärket A-Z lanserades. Stjärnsvensken var där för att prata om sin framtid inom modevärlden men det blev så klart en hel del frågor om framtiden på fotbollsplanen.
– Min framtid är A-Z, följ de orden så får ni se min framtid, sa Zlatan på eventet i Paris.
– De kommer att bära A-Z-kläder i Manchester också så var inte oroliga, kläderna kommer att komma dit.

Men det svaret räckte ändå inte och frågorna fortsatte att komma kring nästa klubbadress.
– Det finns ingen bekräftelse. Ni får fortsätta vänta. Ni får fortsätta spekulera och hitta på historier. När jag sedan tröttnat på det så ska ni få ett svar, sa Zlatan, som så många gånger tidigare, kring alla spekulationer om främst Manchester United.

Ett som är helt säkert är att det inte blir någon comeback till PSG. Den frågan kunde Zlatan i alla fall svara ärligt på.
– Paris har saknat mig. Det har regnat sedan jag lämnade, så staden har gråtit. När jag nu kom hit så lyste solen, staden var glad att jag var tillbaka. Men jag kommer inte att återvända som spelare. Jag hade en fantastisk tid här och jag kommer aldrig att glömma det. Men jag kommer inte att återvända, förklarade Zlatan.
– Man kommer till ett ögonblick där man känner att man inte kan göra något mer. Jag gjorde mitt, jag skrev historia och de historierna kommer att leva för evigt. Men jag har gjort mitt. Uppdraget är slutfört. Nu går jag vidare. Ni får försöka hitta en ny Zlatan.

LÄS MER: Här bjuder Zlatan på ren fotbollskonst inför EM.

Se hela liveeventet igen här nedan:

A-Z Launch event live from ParisLaunch of my new sportswear brand A-Z. Show and live Q&A with me on set. Browse whole collection at A-Z.com

Publicerat av Zlatan Ibrahimovic den 7 juni 2016

Gilla Sportbibeln om du också älskar Zlatan Ibrahimovic.