Zlatan bakom allt i PSG:s seger mot Chelsea.

Zlatan Ibrahimovics dröm om en Champions League-titel lever. Supersvensken var ostoppbar mot Chelsea och låg först bakom PSG ledningsmål (briljant framspelning) och sedan även 2–1-målet, som säkrade Parislagets avancemang.

”Ibras” fullständiga dominans den här säsongen fortsätter alltså. Han har ägt i franska ligan, i Champions Leagues gruppspel och nu visade han vägen även i en stekhet slutspelsmatch i CL.
Zlatan spelade först fram till PSG:S 1-0-mål, som Adrien Rabiot stötte in på nära håll. Sedan kvitterade Chelsea – genom Diego Costa– och hemmalaget tog över initiativet resten av halvleken.
Efter paus var PSG återigen det spelförande laget och Zlatan sköt 2–1-målet framspelad av Angel di Maria. I det läget var Chelsea tvunget att vinna med 4–2, vilket naturligtvis var en omöjlig uppgift.
Nu är alltså Zlatan än närmare den där så efterlängtade sista titeln, den som Europas klubblagsmästare.

Gilla Sportbibeln om du gillar Zlatan Ibrahimovic!