Här är siffrorna som avslöjar Zlatans överlägsenhet.

Här är siffrorna som avslöjar Zlatans överlägsenhet.

exp
Ett helt miljardbygge fyllt med stjärnor? Visst.
Men det finns en spelare som sticker ut extra i PSG.
Här är siffrorna som visar hur dominant Zlatan faktiskt är i Paris.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Just nu får du HELA INSATSEN tillbaka om ditt spel på Champions League inte sitter, upp till 1000 kronor. Gäller nya kunder. Inget omsättningskrav. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Det heter ofta att det viktigaste för en anfallare är att göra mål. Tur då att Zlatan Ibrahimovic redan vunnit skytteligan i Frankrike två gånger och är på god väg mot en tredje inteckning. Zlatan har gjort 23 ligamål den här säsongen – och jagas närmast av Edinson Cavani och Angel Di Maria i den interna skytteligan. De två sydamerikanerna har gjort 21 mål. Tillsammans.

Ibland kan det vara kul att spela fram också, eftersom man faktiskt är elva spelare på planen i fotboll. Ibra har stått för elva assist i ligan och Champions League, vilket också det är bäst av samtliga spelare i klubben.

ANNONS FRÅN EXPEKT: 1–0 på hemmaplan – då går Chelsea vidare. Expekt ger 2,80 på hemmaseger och du kan lägga ett riskfritt spel hos Expekt. Sätter du 1000 kronor och spelet sitter vinner du 2800 kronor. Förlorar du, får du som ny kund insatsen tillbaka. Inget omsättningskrav. Klicka här för att lägga ett riskfritt spel på den glödheta matchen.

zlFoto: Getty Images.

Men det finns ännu fler ”bevis”, och eftersom det strax vankas Champions League flyttar vi över fokus dit:
• Zlatan har gjort 47 mål i Champions League. Det finns ingen spelare i PSG som är i närheten av ett sådant facit. Och det är på ålderns höst han har levererat extra bra. I PSG-tröjan har det blivit 18 CL-mål på 30 matcher vilket ger ett målsnitt som är högre än Zlatan någonsin presterat i CL.

• Det finns en spelare i världen som gjort mål i Champions League för sex olika klubbar. Det började i Ajax, sedan Juventus, Inter, Barcelona, Milan och så nu PSG. Ni vet vem vi snackar om.

Men Zlatan har som bäst varit framme i semifinal i den finaste av klubblagsturneringar, och jagar fortfarande efter ”den där jävla Champions”. Nu har PSG 2-1 med sig mot Chelsea och en god chans att gå vidare.
Sedan är det bara två rundor kvar innan finalen…

ANNONS FRÅN EXPEKT: En seger för PSG mot Chelsea ger 2,55 gånger pengarna. Nya kunder hos Expekt kan lägga ett riskfritt spel på upp till 1000 kronor på matchen. Du får insatsen tillbaka om spelet inte sitter. Inget omsättningskrav. Här kan du registrera dig!

Gilla Sportbibeln för att få fler fotbollsartiklar i ditt Facebook-flöde.