Domarprofilen: ”Vilket skämt den mannen är”.

Real Madrid vann årets upplaga av Champions League efter ett straffdrama mot rivalerna Atletico Madrid under lördagskvällen. Cristiano Ronaldo var den som klev fram och avgjorde hela tillställningen men i efterspelet har mycket handlat om hans landslagskollega Pepe och de bisarra filmningarna han stod för under matchen. Nu har ex-domaren och Howard Webb gått ut och fördömt portugisens beteende under finalen.

Webb som skriver blogg på BT Sport meddelade att han tycker att Pepes beteende är ett skämt för sporten och att spelare som han gör sporten till åtlöje. Så här skriver han i sitt inlägg:
”Pepe, vilket skämt han är! Hans löjliga skådespeleri riskerar att göra fotbollen till något att skratta åt. Man jag tror att de blickar av avsmak och misstro som Mark Clattenburg gav honom när han rullade runt och låtsades vara skadad, sammanfattade precis vad vi alla tänkte”.

Om du har missat filmningarna kan du se dem här nedanför igen.

Här kan du se Pepes första filmning mot Felipe Luis:
https://youtu.be/Bbn4RT9BYIM

Här kan du se Pepes andra filmning mot Yannick Ferreira Carrasco:
https://youtu.be/kgjhE5z0ovk?t=9s

Det är inte första gången som Real Madrid försöker vinna fördelar genom att filma på planen under detta års Champions League. Pepes backkollega i Real Madrid Marcelo gjorde så här mot Wolfsburg i kvartsfinalen, något som fått världen att skratta något enormt.

Vill du ha fler artiklar om fotboll i ditt flöde? Följ Sportbibeln på Facebook.