Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Allsvenska profilens känslosamma besked: ”En tung tid”

David Boo Wiklander har inte funnits med i Hammarbys trupp sedan senaste landslagsuppehållet.
Nu berättar han varför. Hans 8 månader gamla son Gustaf är sjuk och inlagd på sjukhus.

På Hammarbys officiella hemsida kommenterar Boo Wiklander själv om den senaste tiden och om anledningen till varför han varit borta från fotbollsplanen.
– För några veckor sedan blev min åtta månader gamla son Gustaf sjuk. Vi befinner oss sedan dess i Göteborg med familjen där min son ligger inlagd på sjukhus. Det här är en väldigt svår och tung tid för mig och min familj och jag hoppas att ni kan respektera varför jag valt att hålla mig utanför all medial uppmärksamhet, säger Boo Wiklander till Hammarbys hemsida.

Boo Wiklander anslöt till Hammarby i april. Innan dess fanns 32-åringen med i det IFK Norrköping som tog hem SM-guldet förra säsongen. Han säger att han är tacksam för allt stöd han har fått från klubbens supportrar.
– Det betyder mycket att ni tänker på oss och vi känner verkligen stödet! Men jag hoppas att alla, såväl supportrar som journalister, förstår och respekterar att vi vill hantera den här situationen i lugn och ro som familj. Tack för er omtanke, säger han till Hammarbys hemsida.

LÄS MER: Stora skrällen till VM-kvalet.

boowiklander

Gilla gärna Sportbibeln.