Zlatan visade vägen när PSG kopplade greppet på Chelsea.

Zlatans PSG har ett litet grepp om åttondelsfinalen i Champions League.
”Ibra” satte en frispark och var inblandad i mycket av offensiven när PSG vann första mötet med 2–1.

zmatchFoto: Getty Images.

PSG startade matchen i ett rasande tempo och ägde första 15, 20 minuterna fullständigt. Chelsea hade ett par farliga kontringar – framför allt borde Diego Costa ha nickat in ett ledningsmål – men det var ett ständigt tryck mot gästernas mål.
Zlatans 1-0 kom på frispark, faktiskt hans första Champions League-mål någonsin på frispark. Han fick dock viss hjälp av Chelseas John Obi Mikel, som ståendes i muren styrde in bollen. Zlatans mål kom i 39:e minuten och PSG var halvvägs på väg in till pausvila när Chelsea plötsligt kvitterade till 1-1 på hörna i slutsekunderna av första halvlek.
Andra halvlek såg spelmässigt ut som den första: PSG-dominans, med få offensiva initiativ signerade Chelsea. Zlatan var inblandad i det mesta, men det var (nyligen) inbytte Edinson Cavani som rullade in 2-1 till hemmalaget ur dålig vinkel.
Under den kvart som återstod av matchen drog PSG ned en aning på offensiven och verkade ganska nöjda med resultatet inför returen på Stamford Bridge.