Jaromir Jagrs besked – kan återvända till NHL: ”Får se vad som händer”

Jaromir Jagr är för närvarande skadad, men vill inte lägga skridskorna på hyllan.
I en intervju med New York Times berättar hockeylegendaren att han vill tillbaka till NHL.

Efter 22 matcher lämnade Jaromir Jagr NHL och Calgary Flames i januari. Den tjeckiske hockeylegendaren var småskadad och valde att återvända till sin klubb HC Kladno, som han också äger.

Väl hemma i Tjeckien åkte Jagr på ytterligare en skada. Men klar med hockeyn är han inte – och forwarden utesluter inte att en comeback i NHL är aktuell.

Kan återvända till NHL

I en lång intervju med New York Times berättar Jagr att han eventuellt kan återvända till världens bästa hockeyliga.

– Jag tränar på egen hand just nu, Först och främst vill jag bli helt frisk så får vi se vad som händer sen. Jag vill inte lägga av än, i alla fall spela här ett tag till, men min plan är att först bli frisk och sen se hur högt jag kan nå, berättar Jagr för New York Times.

”Hade varit lyckligare om..”

Jaromir Jagr har totalt gjort 1733 matcher och 1921 poäng genom sin långa NHL-karriär.

46-åringen har två Stanley Cup-titlar, VM-guld, OS-guld samt många stora individuella priser på sitt CV.
– Jag hade varit lyckligare om jag spelat i NHL nu, men som ett andra alternativ är det här (HC Kladno reds anm.) jag vill vara. Jag fick chansen men av någon anledning spelade jag inte på topp och blev skadad, säger Jagr till New York Times.

Dela om du också vill se Jaromir Jagr i NHL igen!

LÄS MER: Klart: SHL-klubbens prestigevärvning – plockar in poängkungen från ligarivalen

SM slutspel i Hockey 2018 – spelschema, resultat

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);