Makalösa debuten: Här är Zlatans SUPERMÅL i Los Angeles-derbyt

Mänsklig?
Glöm det.
Zlatan Ibrahimovic slog till med ett monstermål direkt i debuten.

Låt aldrig Zlatan Ibrahimovics makalösa karriär ta slut. I kväll skrev han ett nytt kapitel i en osannolik framgångssaga.

Svensken började på bänken i debuten, Los Angeles-derbyt som fått smeknamnet ”El Trafico”. Galaxy fick en mardrömsstart och låg under med 3–0 en bit in i andra halvlek.

Galaxy reducerade och skickade in Zlatan på topp i den 71:a minuten. I den 73:e kom reduceringen till 2–3.

Bara några minuter senare kom kvitteringen. Och det var så klart Zlatan. Och lika självklart var det ett drömmål.

Kolla in målet här:

Och där var det slut?
Hahaha.
Det är ZLATAN IBRAHIMOVIC vi pratar om.

I den 91:a minuten mötte svensken ett inlägg och nicktouchade in det avgörande 4–3-målet.