Jagas av hela fotbolls-Europa – nu är storstjärnan på väg till Premier Leauge

Daily Mirror kommer nu med sensationella uppgifter om Aubameyang.
Superstjärnan är på väg till Premier Leauge. 
Men inte till någon av storklubbarna – utan Everton.

mr green


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!


Dortmunds anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang har jagats av Europas absolut största klubbar. Det har ryktats om storheter som Real Madrid, Chelsea, Liverpool och Manchester City, men enligt brittiska The Mirror kan han i stället hamna i Everton.

Premier League-klubben har gått tungt i inledningen av säsongen. Efter att Romelu Lukaku försvunnit till Manchester United har man inte riktigt lyckats fylla luckan offensivt. Därför sägs man nu rikta in sig på Aubameyang.

”Big Sam” vill göra ett statement

Enligt den brittiska tidningen har nye tränaren Sam Allardyce lyckats övertyga ledningen om att klubben måste göra en storvärvning för att visa att klubben verkligen menar allvar med sina ambitioner.

Tidningen uppger att Everton ska vara beredda att betala så mycket som 60 miljoner pund för att knyta till sig anfallaren. 28-åringens kontrakt med Dortmund går ut sommaren 2020.

Anfallsstjärnan har gjort 11 mål på 12 matcher den här säsongen. Det går dock tungt för hans Dortmund som bara ligger sexa i Bundesliga.

LÄS MER: Fullbordade bragden med Östersund – nu kan stjärnan lämna


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!