Här bjuder brödgänget på de mäktigaste 58 sekunderna i korpens historia

Vad som helst kan hända i en Korpen-match. Fråga bara spelarna i det brittiska laget Padiham, som i matchens slutskede låg under med två mål.
Det var då publiken fick se ett mindre mirakel – på 58 sekunder.

Korpen har sin charm på tusentals olika sätt. Snygga mål, klumpiga passningar, tvivelaktigt målvaktsspel eller halvt otränade spelare är något man får se i princip varje vecka.

Men det de 170 åskådarna i North West Counties Football League i England fick se på är nog unikt.

58 sekunder av galen spänning

I matchen mellan hemmalaget Padiham och Widnes hade bortalaget tagit ledningen med 3-1 och matchen gick mot sitt slut. Men blåklädda Padiham hade inte gett upp. I matchens 92:a minut hände något som skulle få hemmafansen att gå bananas – och bortalaget att tvivla på om man ens ska fortsätta spela fotboll.

På 58 sekunder hade matchen bjudit publiken på mer spänning än vad vi har sett i stora mästerskap och Champions League-finaler. Kolla in den magiska minuten här nedan, när Padiham lyckas göra två mål och dessutom rädda ett mål i baken på knappa minuten.