Juventus svarar på uppgifterna om en återkomst för Zlatan

Efter att Zlatan Ibrahimovic och Mino Raiola synts med representanter för Juventus sattes spekulationerna om en återkomst igång.
Enligt Sportexpressen som hänvisar till den italienska nyhetsbyrån Ansa dementerar dock klubbens sportchef Giuseppe Marotta en eventuell flytt för svensken.

Det var under gårdagen som uppgifter började cirkulera om att Zlatan Ibrahimovic och hans agent Mino Raiola hade synts i Turin med representanter för Juventus. Det dröjde inte länge förrän spekulationerna var i full gång och på sociala medier var det många supportrar som började få upp sina förhoppningar om en återförening mellan de båda parterna.

Men ska man tro Juventus sportchef Giuseppe Marotta verkar inte en återkomst till klubben som Zlatan lämnade 2006 vara aktuell. Den italienska nyhetsbyrån Ansa uppger, enligt Sportexpressen, att Marotta dementerar att svensken skulle vara aktuell för klubben.

Varför Zlatan och Raiola var i Turin och träffade representanter för den italienska klubben är däremot fortfarande ett mysterium.

LÄS MER: Arsenals nya jättebud – efter rekordvärvningen av Lacazette