Här förlorar United-stjärnan löpduell med domaren (!) – nu tokhånas han på nätet

Manchesters Jesse Lingard sprang – men 39-årige domaren Anthony Taylor sprang snabbare.
Nu hånas United-stjärnan efter den märkliga löpduellen i mötet med Chelsea.

Det var i slutet av toppmötet mellan Chelsea och Manchester United som hemmalaget fick till en blixtsnabb kontring.
En av spelarna som hamnade på efterkälken var United-mittfältaren Jesse Lindgard. När Chelsea anfaller är han en bra bit bort från bollen.
Kolla här:

En annan som upptäcker kontringen är 39-årige domaren Anthony Taylor. Så han sätter, precis som Lingard, full fart för att hänga med.

Taylor, som sprungit fram och tillbaka i nästan 90 minuter, sprintar på rätt bra. Lingard, som hade blivit inbytt 15 minuter tidigare, står för en mindre imponerande insats.

Kolla här:

Och här:

Inget snack om vem som vann den löpduellen, va? Sekvensen uppmärksammades, så klart, på internet och på Twitter fick Lingard utstå en hel del…

Chelsea vann matchen med 1–0 och United fortsätter att ha väldigt tufft mot topplagen i Premier League, framför allt på bortaplan.
Och är det någon som har sett den här spelaren…?

Visst har du någon kompis som borde få se klippet när Lingard blir ifrånsprungen? Dela gärna artikeln på Facebook!