TV: Här tappar NHL-stjärnmålvakten det fullständigt: ”Det brann till”

Man ska inte jävlas med Carey Price. Det fick Kyle Palmieri uppleva i natt när han fick smaka på högernäven från världens bästa målvakt.

Carey Price nämns ofta som NHL:s absolut bästa målvakt. Men även han kan tappa humöret om någon retar upp honom för mycket. När Montreal Canadiens besegrade New Jersey Devils med 5-2 i natt och målvaktsstjärnan hamnade i centrum under slutet av första perioden.

Kyle Palmieri körde på Price som sedan tappade det helt. När Palmieri låg på isen lät målvakten handskarna tala.
– Jag blev överkörd vid deras första mål, så jag kände att jag inte skulle behöva ta det en gång till så jag stod upp för mig själv. Det brann till, säger Price efter matchen.

Det resulterade i 2+2 för roughing på Price och 2 minuter för målvaktsinterference på Palmieri.