TV: Här skapar Sedinarna ett fullständigt genialt drömanfall av ingenting

Att Henrik och Daniel Sedin har ett samarbete från en annan värld vet alla. I natt slog Vancouver-tvillingarna till igen med ett helt magiskt anfall mot St. Louis Blues.

Det blev en riktig svenskfest i natt när St. Louis Blues och Vancouver Canucks gjorde upp. Som så många gånger förr hamnade bröderna Henrik och Daniel Sedin i strålkastarljuset återigen.

I den andra perioden bjöd tvillingarna på ren hockeymagi. Ur en väldigt tilltrasslad situation fick lagkamraten Markus Granlund loss pucken. Daniel spelade sedan framför sin brorsa med en passning mellan benen och Henrik tunnlade målvakten Jake AllenTvå tillslag som skapade ett mål från ingenstans. Bara de kan göra något så genialt.

Men Sedinarna blev ändå snuvade på hjälterollen av en annan svensk. St. Louis Alexander Steen blev stor matchvinnare med sitt 4-2-mål i tredje perioden. Matchen slutade sedan 4-3 efter ett tröstmål av Vancouver. Även Magnus Pääjärvi blev målskytt i St. Louis segermatch.