TV: Här gör han bisarrt självmål – som får coachen att lacka ur

Snacka om hjärnsläpp.
Bruinsbacken Brandon Carlo sköt i natt en perfekt ”one timer” – i egna kassen.

Det var halvvägs in i den första perioden som Pittsburghs back Justin Schultz slog in pucken framför Bruins mål.
Där fanns unge Bruins-backen Brandon Carlo, som försökte rensa bort pucken. Men det gick väldigt, väldigt fel.
Kolla här:

Man behöver inte vara någon expert på att läsa läpparna för att förstå att Bruins coach Claude Julien var väääldigt missnöjd över Carlos agerande.

Trots självmålet – och trots att Bruins släppte in ytterligare ett mål i första perioden – lyckades hemmalaget vända och vinna mot de regerande mästarna.
Patric Hörnqvist reducerade till 3–4 med tio minuter kvar att spela, men närmare än så kom inte Pittsburgh.

Gilla Sportbibeln Hockey om du vill ha hockeynyheter, häftiga videos och bilder direkt i ditt Facebook-flöde