Så här gör Zlatan drömmål – med fel fot.

Så här gör Zlatan drömmål – med fel fot.

Idag för exakt två år sen gästade Paris Saint-Germain tyska Bayern Leverkusen för det första mötet i åttondelsfinalerna av Champions League. Matchen dominerades av PSG och Zlatan Ibrahimovic var en av förgrundsfigurerna i matchen. Svensken gjorde två mål, där det första målet kom efter en säker straff.

Några minuter efter att Zlatan gjort sitt första mål för kvällen från 11 meter var det dags igen. Blaise Matuidi håller bort två stycken Leverkusen försvarare i straffområdet och i samma sekund som han blir nedriven så lyckas han vinkla bak bollen till svensken som drar till direkt. Och vilken missil han drar på – med vänsterfoten.

Här kan du se målet:

 
Det fantastiska målet betydde 3-0 och efter det kom aldrig Leverkusen igen. Tyskarna drog även på sig ett rött kort under andra halvlek och resultattavlan visade efter slutsignalen 0-4 till PSG. Det franska laget gick vidare till nästa omgång med totalt 6-1 efter att den andra matchen också var spelad. Den svenske superstjärnan har hittills under säsongen lyckats göra hela 28 mål och 11 assist (3 mål och 2 assist i Champions League) och går mot sin absolut bästa säsong någonsin. Vid en ålder av 34 år. Väldigt mäktigt.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
TAGS:
Dela på facebook