Jürgen Klopps jättesågning efter Liverpools nya fiaskoförlust

Fjärde raka matchen utan seger.
Det fick Liverpooltränaren Jürgen Klopp att må illa.
– Jag mår riktigt dåligt över det här, säger han efter förlusten i går kväll.

Liverpool har fått riktigt tuff start på säsongen. Allt började med 0-5-storförlusten mot Manchester City för två veckor sedan. Därefter har titeljagande laget spelat oavgjort mot Sevilla i Champions League och sedan även kryssat mot Burnley på hemmaplan i ligaspelet.

I går kväll kom fjärde raka matchen utan seger när Liverpool föll med 0-2 mot Leicester i Ligacupen. Även om Liverpool övertygade i den första halvleken så var man alldeles för ineffektiva i offensiven och det kunde Leicester utnyttja i den andra halvleken efter två omställningar.

”Det får mig att må illa”

Ännu ett fiaskoresultat för Liverpool som har så höga förväntningar på sig. Och Jürgen Klopp var allt annat än glad efter den svidande förlusten.
– Jag mår riktigt dåligt över det här just nu. Att vi släpper in mål på det här sättet får mig att må illa, sa Liverpooltränaren Klopp efter matchen.
– Vi var mycket bättre än de var i första halvlek, men vi lyckades inte göra mål.

Ljusglimten i Liverpool

En av få ljusglimtar för Liverpool var att storstjärnan Philippe Coutinho var tillbaka i startelvan efter sommarens alla transferrykten. Brasilianaren imponerade också men byttes ut till förmån för Ben Woodburn i halvtid, sedan tappade Liverpool matchen.